شما عضو انجمن های تخصصی پاکدل نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
| آخرین ارسال های انجمن |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#12 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2009
تشکرها: 1,728
تشکر شده 1,211 بار در 639 ارسال
حالت من:
نام و فامیل: وحید
|
دوستان از همه شما به خاطر زحمات وتلاشهایی که برای سایت میکشید تشکر قدردانی میکنم
االبته از جناب اقای سعید20 به خاطر مطالب خوب ومفیدشون قدردانی وتشکر مخصوص دارم ودستشو میفشارم ایشالله که خوشبخت بشه
|
|
|
|
| جناب Darya ban تعداد 2 کاربر مذکور از شما به خاطر این ارسال مفید تشکر کرده اند. |
|
|
#13 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Mar 2009
تشکرها: 2,475
تشکر شده 2,151 بار در 1,024 ارسال
حالت من:
نام و فامیل: رضا گرجی
|
بادرود به دوستان
من یه پیشنهاد داشتم به کابران و مدیران که لطف کنن و در قسمت اشنائی با بچه های فرم برنو خودشون معرفی کنند تا بقیه دوستان باهاشون بیشتر اشنا بشند ممنونو سپاسگذارم از همگی دوستان تازه وارد ![]() ![]()
|
|
| جناب کيوي کار تعداد 3 کاربر مذکور از شما به خاطر این ارسال مفید تشکر کرده اند. |
|
|
#14 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jan 2010
تشکرها: 4,143
تشکر شده 1,466 بار در 1,068 ارسال
حالت من:
نام و فامیل: سما
|
رضا جان این بخشی که میگی رو بی زحمت لینکش رو بذار
![]() منظورت بیوگرافی کاربرانه؟؟
|
| جناب sama تعداد 2 کاربر مذکور از شما به خاطر این ارسال مفید تشکر کرده اند. |
|
|
#15 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
تشکرها: 1,647
تشکر شده 3,025 بار در 1,558 ارسال
حالت من:
نام و فامیل: علی پاکدل
|
[فقط کاربران عضو می توانند لینک ها را ببینند . برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [فقط کاربران عضو می توانند لینک ها را ببینند . برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [فقط کاربران عضو می توانند لینک ها را ببینند . برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] لطفا برای سپاس از دکمه تشکر استفاده کنید، همه پست های تشکر سریعا حذف خواهند شد. ------------------------------ گاهی خدا درها رو میبنده و پنجره ها رو قفل می کنه زیباست اگه فکر کنی شاید بیرون طوفانه و خدا میخواد از تو محافظت کنه |
|
|
|
| جناب Pakdel تعداد 3 کاربر مذکور از شما به خاطر این ارسال مفید تشکر کرده اند. |
![]() |
| برچسب ها |
| مورد, محلی, نظرات, کاربران, اظهار, برای, در |
(View-All)
کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند: 10 نفر
|
|
| ..::آبی دل::.., Darya ban, juli, milad88, s.elham, sama, یوسف نظرآده, کيوي کار |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|
| لینک باکس |
|
|